Habertürk 14.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, ailevi ve özel hayattaki zorlanmaların, olgunluk ve hoşgörü ile çözümlenebileceğini söylüyor.

Yengeç burcu 14 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler, yeni haftamız burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Duygularınızı ve sahip olduğunuz değerlerinizi koruma içgüdünüzün yüksek olduğu bugün, sizin için güven olgusu ve huzur her şeyden daha önemli. Bir Yengeç ne kadar hassas yapıda olsa da, öncülük yeteneğiyle donatılmıştır. Bu yüzden de gerektiği zaman atak davranmasını bilir. Yöneticiniz Ayın sizi aydınlattığı ve güçlendirdiği bugün size dışarıdan gelebilecek tepkilere kolaylıkla karşı durabilirsiniz. Yaklaşım tarzınız ve yaşam biçiminizle bazı kişiler için her ne kadar sessiz biri olarak görülseniz de siz kendi dünyanızda son derece mutlusunuzdur.

Saat 10:48 itibariyle Merkür-Satürn arasında meydana gelecek olumlu görünüm, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konulardaki zorlanmaların olgunlukla ve hoşgörülü paylaşımlarda bulunarak çözümlenebileceğini gösteriyor. Sizin de asıl ihtiyacınız bu. Tamam bir sorun varsa birbirimize karşı düşman olmaya gerek yok. Birlikte otururuz, artıyı eksiyi bir teraziye koyar dengemizi yeniden kurabiliriz. Sonuçta birbirimize ihtiyacımız varsa geçmişin yaralarını sürekli deşelemenin bize ne faydası olabilir ki diye düşünmektesiniz. Bugünkü enerjiniz bu konuda sizi destekleyici olabilir.

Sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,
Sevgililer gününüz kutlu olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER