Habertürk 15.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (15 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, fiziksel ve ruhsal açıdan memnun edici güzelliklerle karşılaşabileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 15 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (15 Mart  2011)

Sevgili Yengeçler, Salı günümüz saat 03:35 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Venüs-Satürn olumlu görünümü ile başlıyor. Maddi ve manevi konularda dengeli bir hayat sürmek, iç dünyanızda güven olgusunu yerli yerine oturtmak çabanız bugün ön planda. Sizi destekleyecek bir insana olan ihtiyacınız gayet yoğun. Eğer en yakınınızda bulunan kişiler size güç verirse sorunlarınızı gayet kolaylıkla çözebileceğinizi biliyorsunuz. Şu andaki mali durumunuz sizin açınızdan doyurucu olmadığı için kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ancak bugünkü enerji, umutlarınızı kendi içinizde çoğaltmanızı sağlayıcıdır. Yeni adımlar atabilmek adına yaratıcı gücünüzü ortaya koymalısınız.

Çünkü sizde henüz kimsenin keşfetmediği bir çok özellik bulunmakta. Bunları öne sürebilmeniz halinde kısa yoldan amacınıza ulaşabilirsiniz. Saat 12:05-21:33 arasında Ay burcunuz üzerinde boşlukta kalacaktır. Bu saat diliminde mali veya duygu dünyanızla alakalı konularda işlerinizi yoluna koymakta daha fazla güç sarfedebilirsiniz. Saat 21:33 sonrası Ay Aslan burcunda ilerlediğinde para ve duygusal konularda öne çıkarak ben buradayım demeniz kolaydır. Hatta ilerleyen saatlerde hem fiziksel hem de ruhsal açıdan sizi memnun edebilecek güzelliklerle karşılaşabilirsiniz.

Birbirimize destek vererek ilerlememiz, sorunlarımızı birlikte aşabilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER