Habertürk 15.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, huzur ve güven içinde olmak için, dikkatli ve sevgi dolu bir iletişimi tercih etmelerini tavsiye ediyor.

Yengeç burcu 15 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler, gün boyu burcunuzda ilerlemesi devam edecek Ay, ailevi konularda kendi duygularınız kadar, birlikte yaşadığınız kişilerin de hislerine önem vermenizde fayda vardır. Bunu sağlamanın yolu, empatiden geçer. Empati kurmak demek, karşınızdaki insanı onun gözleri ile dünyayı görebilecek kadar iyi algılayabilmek ve onun dünyasına girebilmek.O zaman bugün sizlerin de aileniz, sevdiklerinizle aranızda herhangi bir sorun oluşmaması için bu yöntemi denemenizde fayda vardır.

Çünkü aynı ortamı paylaştığınıza göre sorunları da birlikte çözülmeye çalışılması en mantıklı yoldur. Ayrıca bugünkü etkiler altında hassasiyet ve duygusallık devam edeceğinden, huzur ve güven içinde olmanın en önemli koşulu, dikkatli ve sevgi dolu bir iletişimi tercih etmektir. Karşınızdaki kişi ister anne-babanız, ister eşiniz-sevgiliniz, isterse yavrunuz olsun fark etmez, birbirinize destek olmanız, sorunlara ortak bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız, aşırı duygusal tepkilerden uzak, başkalarını kontrol etmeye kalkışmadan günü geçirmeniz gayet faydalıdır.

Gün boyu işlerinizin umduğunuz şekilde gelişmesi ve sorunların çözüme kavuşması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER