Habertürk 17.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (17 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, aşk ilişkilerinin öneminin yükselebileceği ya da sürpriz bir aşk ile karşılaşılabileceğini müjdeliyor.

Yengeç burcu 17 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (17 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler saat 11:55 de, Güneş ve Neptün gökyüzünde kavuşmuş olacak. Bu yansıma size, gözle görülmeyen şeyleri hissetme ve görebilme yetisi kazandırabilir. Şifa gücünüz yükselir. Yaşamınızla alakalı konularda dönüşüm yaşama arzunuz yoğunlaşır. Size yol gösterecek ve sorunlarınızı bir anda ortadan kaldıracak maddi ve manevi alanda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bir güce fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. En büyük arzunuz, engellerin bir şekilde aşılması ve artık ne olacaksa bir an önce gerçekleşmesidir. Gerek ilişki veya gerekse iş ortaklığı konularında hakkım olanı elde etmeli, huzura kavuşmalı eğer bir düzelme olmayacaksa da bir an önce öğrenip kendi yolumu çizmeliyim diye düşünebilirsiniz. Günün bir önemli enerjisi, Venüs-Chiron arasındaki görünümdür. Bu yansıma, aniden karşınıza çıkabilecek ve sizi etkisi altına alabilecek bir aşk ilişkisinin işareti olabilir veya yaşadığınız ilişkinin hayatınızdaki önemini yükselticidir. Tabii ki karşınızda kişinin iyi niyetinden şüphemiz yok.

Hatta sorsak aşık olduğunu bile söyleyebilir. Ancak bu beraberliğin ciddiyete dönüşmesi için her iki tarafında şapkalarını önlerine koyarak iyi düşünmeleri lazımdır. Chiron Balık burcu geçişinde, insan özlemlerinin gerçekleşmesini, sorunlarının deva bulmasını ve artık düzgün bir yaşamın içinde yer alması gerektiğini düşünebilir. Çünkü zorlukları tek başına göğüslemekten yorulmuştur. İster ki karşısındaki kişi onun yaralarını sarsın, eli kolu olsun. Bunlara sözümüz yok. Fakat ben yine de her şeyi iyice bir incelemenizi, iradenizi devrede tutmanızı öneriyorum. Bu enerji ileriye yönelik bir ruh eşi, karmik bir beraberliğin simgesi ise, en azından Satürn geri hareketi bitene kadar yani Haziran ayına kadar beklemede kalınması yerinde olur. Acele karar vermemeye çalışınız.

Esenlik dolu bir gün geçirmeniz dileğimle. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER