Habertürk 18.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, zorunluluklarından kurtulma arzularının yükselebileceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler yeni gün, Jüpiter denetimindeki Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Bu enerjinin etkisi altında, bizleri çerçeve içine alan zorunluluklarımızdan kurtulma arzumuz yükselebilir. Sat 10:19 itibariyle Mars-Chiron arasındaki olumlu etkileşim, kendiniz için doğru bir adım atmaya ve yeni bir karar almaya hazır hissetmenizi sağlıyor. Bu karar aşamasında dikkatiniz bütünüyle kendinize yönelebilir. İş hayatındaki durumunuz, ilişkinizin yaşamınızdaki önemi, belki yalnızlığınıza bulacağınız bir çözüm veya sağlığınızla alakalı kararlarınız. Hangisi olursa olsun buradaki en önemli olgu kendinizi güçlü görme arzunuzdur. Duruşunuzla dış dünyada hem güvenilir hem de kendinden emin bir kişi profili çizebilirsiniz.

Saat 14:42 Ay-Satürn olumlu görünümü, kendinizi fazla yormadan işlerinizi yapma, sorumluluk bilinci içinde hareket etme anlamında olumludur. Bilirsiniz bazen hayatın kendi içindeki zorlukları umudumuzu kırabilir. Hatta minicik sorunlar bile gözümüzde devleşebilir. İşte bu olumlu görünüm her şeye rağmen ideallerimize sahip çıkarak, geçmişi bir yana koyarak ilerlememiz anlamında bizi destekleyebilir.
Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER