Habertürk 18.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (18 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, mesleki konularda ilerisi için verdikleri kararları son derece akıllı bir şekilde gözden geçirmelerini öneriyor.

Yengeç burcu 18 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (18 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler saat 05:44 itibariyle Terazi burcunda meydana gelecek Dolunay, hem 3 Nisan tarihindeki durumları gözden geçirme hem de gelinen noktayı daha iyi idrak etmek anlamında önemli. Dolunayın gerçekleştiği gün, saat 12:02 de Venüs, Kuzey Ay düğümü ile saat 19:02 de Mars Satürn ile zorlayıcı bir görünüm oluşturacak. Merkür ise hala geri hareketini sürdürüyor olacak. Bütün bunları toparladığımızda öncelikle mesleki konularda yarınlarınız adına verdiğiniz kararları son derece akıllı bir şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu gözden geçirme kendinizden veya başkalarından uzaklaşmanız veyahut da tepkisel davranmanız anlamına gelmemeli. Bu Dolunay ailenizle aranızda veya işinizle eviniz arasındaki sorunları belirginleştirici ve sizi huzursuz edici olabilir.

Böyle durumda olayları körüklemenin hiçbir anlamı yoktur. Dolunayın gerçekleştiği günkü enerjiler nedeniyle işinizdeki sorumluluklarınız ev yaşamınızı etkileyecek hale gelebilir. Bu durumda birlikte yaşadığınız insanlara bunu gayet ılımlı bir şekilde izah etmeniz gerekiyor. Bu Dolunayı sorumluluklarınızın ve geleceğinizin farkında olarak gözden geçirmelerde bulunma anlamında kullanabilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili değişimler için karar vermeden önce, iş hayatınızdaki kazançlarınız konusunda gerçekçi düşünmeniz şart. İşinizi sağlamlaştırmadan yapacağınız bir değişiklik daha sonra problemler yaşamanıza neden olabilir. Bütün bu noktaları bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz halinde Dolunay etkisini olumlu yönde değerlendirmeniz mümkündür. Dolunay iş ilişkilerinize önem vermenizin işareti olduğu kadar iş hayatınızla ilgili yeni değişimlerin yerli yerine oturtulması adına sabırlı olmanız gerektiğinin de göstergesidir.

Yeni haftanın sizlere mutluluk, huzur ve güzelliklere getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER