Habertürk 19.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, ilgi görmek istedikleri halde umursamaz davranabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisinin son günündeyiz. Saat 17:18 olana dek, günlük hayatınızı yakından ilgilendiren her konuda abartılı bir duygusallık içinde davranabilirsiniz. İlgi görmeyi istediğiniz halde, sanki pek umrunuz değilmiş gibi davranabilirsiniz. Bu durum sizi tanıyanlar tarafından garip karşılanmayabilir ama diğer insanlar böbürlendiğinizi düşünebilirler. Oysaki kendi içinizde böyle bir durum söz konusu bile değildir. Tam tersine hiç istemeden böyle tepkiler verdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendinize güldüğünüz anlar bile olur. Fakat dışarıya yansıtmaz, şaşkınlık yaratmaktan hoşlanabilirsiniz. Başka insanların bakışlarına veya tuhaf bulmalarına için için gülümseyebilirsiniz.

Saat 17:18-23:16 arasında Ay boşluk saatleri içinde, etrafınızdaki insanların, bir parça bile olsa içinde bulunduğunuz durumun farkında olarak size yardımcı olmaları gerektiğini düşünürsünüz. Değişik düşünce ve yenilikleri uygulayabileceğiniz bir sistem içinde çalışmanın, sakin ancak güvenilir bir hayat yaşamanın özlemini yüreğinizde hissedersiniz.

Saat 23:16 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında ilişkinizle alakalı her durumu sorumluluk duygusu içinde ele alırsınız. Bu durum biraz baskı altında kalmanıza neden olsa da, gecenin ilerleyen saatlerinde Ay-Neptünle olumlu bir etkileşim içine girdiğinde rahatlar, kendinize akışa bırakabilirsiniz.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER