Habertürk 19.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, enerjilerini doğru yerde doğru zamanda kullanırlarsa, hayatlarındaki her şey için yeni bir adım atabileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 19 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler, 19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyen Güneş etkisi altında sahiplenici koruyucu ve kollayıcı tarzda hareket edersiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı cömert, verici ve onların ihtiyaçları konusunda hassas davranırsınız. Kendinizi geliştirmek, deneyim sahibi olmak, dünya görüşünüze yenilikler katmak gibi girişimler söz konusu olmaya başlar. Yabancı dil öğrenmek, yabancı kültürlere ilgi duymak, araştırmak, yüksekokul konusunda girişimlerde bulunmak, herhangi bir dalda uzmanlaşmaya çalışmak gibi girişimler söz konusu olmaya başlar. Kişisel deneyimlerinizle olgunlaşmak, macera hevesinizin artışı gibi durumlar da yine bu dönemde önemli hale gelebilir. Eğitim konusu fazlasıyla ilginizi çekebilir. Bazı anlarda biraz geriye çekilmek, dinlenmek, yoğunluktan yada sorunlardan kaçmak gibi eylemleri de yine bu süreçte yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, inancınızın gücü yolunuzu aydınlatıcıdır. Rüyalarınızdaki gibi bir yaşam için her şeyden önce kendinize olan güveninizi dimdik ayakta tutmalısınız. Kimileriniz yaşamını yüksek eğitim konularında ileri adımlar atarak, kiminiz bir dini harekete kendini adayarak, kimileriniz ise aile bağlarını kuvvetli tutarak bunu gerçekleştirebilir. Yolculuklar, sizin kendinizi geliştirmeniz adına önemli bir yer teşkil edecektir. Yargı gücünüzle yaşamınızdaki her olguyu yeniden düzenleyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı son derece dikkatli olunuz. Onlar göründüklerinden farklı olabilirler. Evli olanlar eşlerinin aileleriyle olan ilişkilerini güçlü kılmaya devam edecekler, onlardan da aynı desteği göreceklerdir. Sürtüşmelerden uzak kaldığınız sürece kafanız da dinç olacaktır. Programlı seyahatlerden ziyade kendi arzunuzla yolculuklar yapabilirsiniz.

Bazen bu seyahatler esnasında enteresan durumlar veya insanlarla karşılaşma olanağı bulabilirsiniz. Mistizm ve ruhsallığa karşı bir meyil oluşabilir. Fikirleriniz genel anlamda görünmeyenin arkasındaki gücü keşfetmiş olmanın bilgisiyle daha ruhsallaşabilir. Yani yaşamın elle tutulur gözle görüleni dışındaki konular üzerine olabilir. Anlayışın ve sevecenliğiniz belirgin olarak artabilir. Yüce Allaha ve onun sunduklarına olan inancınız artar. Ve dünyaya gelişinize daha farklı bir şekilde bakarak insanın aslında ne kadar mükemmel yaratıldığını ve yanlız olmadığını düşünebilirsiniz. Bu dönemde hayal kırıklığına uğramazsınız ama siz eğer yaşamınızın sorumluluğunu kendiniz dışındaki insanlara veya olaylara bağlı kılarsanız doğaldır ki yanlışa sürüklenebilirsiniz. Her şeyden önce kendi ayaklarınızın üstünde durmayı başarmalısınız. İşte bu dönem en önemli konu bu olacaktır. Nelere sahipsiniz neler hedefliyorsunuz ve ne kadarını gerçek kılabilirsiniz. Yolunuzu aydınlatan bu dönemdeki enerjiyi doğru yerde doğru zamanda kullanırsanız kafanızın içindeki her şey için yeni bir adım atabilirsiniz.

Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER