Habertürk 02.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, kendilerine yönelerek birebir gözden geçirmeler yapabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

YENGEÇ burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler 2 Haziran saat 00:02 de İkizler burcunda oluşacak Yeniay ve ardından saat 00:16 da oluşacak Parçalı Güneş Tutulması gayet önemli değişimlerin simgesidir. Yengeç doğası gereği kendi dünyasında güven içinde yaşamak isteyen değişimlere kapalı bir burçtur. Ayaklarının sağlam olarak yere bastığını bilmek, hissetmek ister. Tutulmalar bu anlamda zorlayıcıdır. Çünkü bu hızlı joker kartı, size çabucak harekete geçmeniz adına fırsat sunar. Bu fırsatları artık görmezden gelmeniz evrensel anlamda mümkün değil. Hayatınızdaki eskimiş, işlevini kaybetmiş her şeyi lütfen çöpe atın. Çünkü artık bunlara ihtiyacınız yok. İki yıldır yaşamınızda meydana gelen değişimlerin yarattığı yeni kimliğinize alışmalısınız. Hatırlarsanız elinizde tutmaya çalıştığınız şeylerin çoğu değişime uğradı. Yıllar önceyi bir düşünün. Bugünkü halinizden ne kadar farklısınız öyle değil mi?

İşte değişim böyle bir şey dostlarım. Şimdi bu tutulma iki yıllık bir gelişimin işaretçisi. Yaşadıklarınızla oluşturduğunuz yeni düzene ve yeniye alışıyorsunuz. Yaratıcılığınızı, kendi özünüzü, inançlarınızı ve hedeflerinizi belirlemeye başlıyorsunuz. 1 Temmuzdaki tutulmayı da hesaba katarsak, sizi bir su birikintisine ürkekçe koşarak canını kurtarmaya çalışan değil, okyanusa ulaşan bir yengece benzetiyorum. O kadar derin ve o kadar sonsuz olana yönelen. Eğer bunu kabul ediyorsanız ne ala. O zaman fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirebilirsiniz demektir. Yavaşlama, sakinlik, durağanlık artık sona eriyor. İç dünyanızda her şey canlanıyor ve hareketleniyor.

Hangi konuda olursa olsun bu tutulma kendinize ruhsal anlamda özen göstermeniz, birebir kendinize yönelerek akıllıca gözden geçirmelerde bulunmanız anlamına geliyor. Üstü başı toz toprak içindeki bir çocuğun temizlenmesi, eskilerin deyimiyle aklanıp paklanmasını sağlıyor. Meğer ne de güzelmişsiniz. İşte bunu yaşamak istemez misiniz? Bu tutulma iki yıl boyunca her aynaya baktığınızda bir başka güzel yönünüzü görmenizi sağlayacak. Ve bu görüntüyü seveceksiniz.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER