Habertürk 02.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, parasal açıdan rahat ve duygusal açıdan güvende hissetmek için katkıda bunabilecek kişilerle irtibatlarını sağlam tutmalarını tavsiye ediyor.

Yengeç burcu 02 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (2 Mart  2011)

Sevgili Yengeçler, 2 Mart-27 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs hem özel paylaşım hem de parasal konularda etkili bir dönemin işaretidir. Venüs bu süreçte mesafe duygusu yaratabilir. Parasal açıdan bu dönemi rahat ve duygusal açadan güvende geçirmek istiyorsanız, özellikle size katkıda bunabilecek kişilerle irtibatınızı sağlam tutmakta fayda var.

Eşinizle, iş ortaklarınızla maddi paylaşımlarınızda bu dönemde dalgalanmalar yaşanabilir. Yani şöyle veya böyle olur demekten ziyade sürpriz gelişmelere açık olmalıyız demek daha doğrudur. Özel ilişkinizde bu süreçte, zihinsel uyum birbirinizin farklılıklarına saygı göstermeniz son derece yararlıdır. Partneriniz sizinle çatışmaya kalkışsa dahi siz nazik uslubunuzla işbirliğine açık olunuz. Venüs onun, belirli bir mesafe koyarak ilişkiyi sürdürmek taraflısı olabileceğini gösterir. İlişkisi olmayanlar ise mesafeli ve dostça yaklaşımlı bir kişiyle tanışabilirler.

Gözleriniz daima güzellikleri izlesin. Huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER