Habertürk 02.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, gerçekçi yenilenme ve değişim isteklerinin yoğun olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler, yönetici gezegeniniz Ay tüm gün boyunca Boğa burcunda ilerleyeceğinden sizin için her zaman önem arzeden güvenlik duygusu ön plandadır. Yarın Boğa burcunda Yeniay oluşacak. Hem yarına hazırlık hem de gelişiminiz adına belli bir vizyon oluşturmak için neler yapmak istiyorsunuz bunları bugünden belirlemeye çalışınız. Bugün enerjiniz, sizi kararsızlıktan koruduğu gibi kalıcı değerler elde etmek adına atılımda bulunmak adına neler yapılabilir sorusuna cevap aramanız yönünde sizi teşvik edicidir. İyi bir yaşamın ne kadar keyifli bir şey olduğu gayet açık ve bunu sağlamanın yolu ise çevrenizi genişletmeniz. Belki bu etki altında herkese güven duymanız yine mümkün olmayabilir fakat daha istekli olacağınız kesindir. Çok çalışarak, ekmeğinizi taştan çıkarmanın hazzı veya yaşınız gençse size destek veren ailenizle olan iletişimin gücünün aslında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacağınız durumlar yaşayabilirsiniz.

Duygu dünyanızla ilgili konularda ise bugün belirli bir mesafede dursanız da, o denli güçlü hisleriniz vardır ki, hani karşınızdaki insan gereksiz bir davranışta bulunsa bile, onu kırmak yerine böyle bir hareketi neden yaptığını sakin bir şekilde sorabilirsiniz. Gün içindeki yenilenme ve değişim isteğiniz yoğundur ama bunlar hayal olmaktan ziyade, zaten kafanızın içindeki gerçekçi hedeflerdir.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER