Habertürk 20.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, el ele verecekleri ve hedeflerine birlikte ulaşacakları bir kişiye ihtiyaç duyabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler günün ilk etkili ve önemli enerjileri saat 08:34 itibariyle Ay-Venüs ve ardından saat 10:05 Ay-Merkür arasında yaşanacak olumlu görünümdür. Bu enerjiler partneriyle arasındaki sevgi alışverişini gayet düzgün bir şekilde yaşamak isteyen bireyin gösterdiği özenin işaretidir. Eğer ilişkiniz yoksa bu oluşumun anlamı, uzun vadeli bir beraberliğe duyduğunuz yoğun arzunun simgesidir. Yani el ele vereceğiniz ve hedeflerinize birlikte ulaşacağınız bir kişiye ihtiyacınız vardır.

Saat 09:56 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır.

Saat 11:12 Ay-Mars arasındaki olumlu görünüm ve saat 11:46 Ay-Pluto kavuşumu partnerinizle olan ortak hedeflerinizi gerçekleştirmek adına size kuvvet kazandırıyor.
Doğru tespitlerde bulunmak için inatlaşmalardan kaçınmanın önemini vurguluyor.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, ilişkinin ortaklaşa paylaşım ve el ele vererek hayatı sürdürmek olduğunu daha iyi anlayabilir hatta bu bakış açısı altında doğru bir seçimde bulunabilirsiniz. Kişisel sorumluluklarınızın farkında olarak ne kendinizi fazla ezdirmeli ne de üste çıkmaya çalışmamalısınız. Birlikte sorunlarının altında yatan nedenler üzerine düşünmeli, değişmek ve yapılanmak adına yeni kararlar almalısınız. Bu enerji size huzurlu bir birliktelik yaşamanız adına ışık sunmaktadır. Kaygıları, kavgaları, geçmişte yaşananları unutun ve kendiniz için yepyeni bir sayfa açmaya hazır olunuz.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER