Habertürk 20.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, yenilik heveslerinin yoğun olacağını, onları kısıtlayan şeylere tahammüllerinin olmayacağını söylüyor.

Yengeç burcu 20 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler 09:50 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, gün boyu hem coşkulu hem de hevesli bir şekilde etrafınızla temas etmenizi sağlayıcıdır. Hünerlerinizi gösterme ve takdir görme arzunuz yükselişe geçer. Saat 10:31 itibariyle hayallerinize uygun bir şekilde yaşama arzunuz yoğunlaşır. Başkalarına uymak yerine, kendiniz adına bir dünya kurma ihtiyacınız ön plandadır. Saat 13:29 itibariyle mesleki konularda girişimde bulunabilir ve bir an önce sonuç almak isteyebilirsiniz. Yenilik hevesiniz fazlasıyla yoğundur. Sizi durduran, kısıtlayan hiçbir şeye tahammülünüz yok gibidir.

Saat 23:42 itibariyle hem kişisel anlamda huzur duygunuz yükselişe geçer hem de hayallerinizin peşinden gidebilme gücünüz artar. Önümüzdeki bir ay boyunca Güneşin güçlü ışıkları altında kendiniz adına maddi-manevi anlamda ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Mistik uğraşılar, sanatsal faaliyetler, deniz aşırı ülkelere seyahat gibi konularda da şansınız oldukça yüksek diyebilirim.

Not: Saat 13:17 itibariyle Güneş Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu konu hakkında geniş açıklamayı Mayıs aylık yorumunuz için hazırlamaktayım. Hepinize maddi ve manevi anlamda güzellikleri getirmesini diliyorum.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz, huzur bulmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER