Habertürk 21.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Yengeçlere bugün, gerçekleştirmek istedikleri planlar için bazı kişi ve kurumlarla bağlantıya geçebileceklerini söylüyor.

YENGEÇ burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Mars-İkizler burcu geçişi, geri planda çalışmak, veri toplamak, işlerinizi düzenlemek adına gayet faydalıdır. Edindiğiniz bilgileri arşivinizde saklayabilir veya yapacağınız çalışmaları iyice sindirmek için analizlerde bulunabilirsiniz. İşi gereği yoğun bir sezon geçirenler, yolculuğa çıkarak moral toplayabilirsiniz. Yani bu dönem iş anlamından ziyade bir dinlence zamanı olarak bazılarınız için rahatlatıcı olabilir. Böylelikle stresinizi üzerinizden atabilir, kafanızı boşaltabilirsiniz. Bazılarınız için bu dönem, işinizle ilgili geri planda bağlantılar kurmanız anlamına gelebilir. Bazı yeni planlarınız vardır. Fakat bunların gerçekleşmesi için, bir araştırmaya ihtiyaç vardır. Bu araştırma nedeniyle bazı kişilerle veya kurumlarla bağlantıya geçebilir, geri planda işin olabilirliliğini, yararını, sonucunu tahmin çalışmalarında bulunabilirsiniz. Bu örneklemelerden de anlaşılacağı gibi bu süreç aslında arka plandaki hareketliliğin işareti olarak önemlidir. 3 Ağustos sonrası Mars burcunuzda ilerlemeye başladığında, geri plandaki çalışmalarınızı dış dünyada sergileyebilirsiniz.

Mars İkizler burcunda zorluklara ve sorunlarınıza kolay çare bulmanızı sağlar. Olayları mantıklı bir şekilde analiz ettiğiniz zaman, altından kalkamayacağınız bir şey yoktur. Tek sorun, zaman faktörüdür. Özellikle kariyer ve aşk hayatınızla ilgili konularda sabırlı olmakta fayda vardır. Acele etmemek, enine boyuna her şeyi düşünmek yararlıdır. Bir olayın her iki boyutuyla analiz edilmesi gerekir. Kafanızı karıştıran, soru işaretleri uyandıran noktalar varsa, kesinlikle mercek altına almak lazımdır. Mars İkizler geçişinde dikkatli olmamızı gerektiren iki tarih önemli. 22 ve 28 Haziran. Bu iki tarih hedefinizin bilincinde olmanız ve sıkıştığınızda başka bir yöne kaymadan önce iyi düşünmeniz. İki seçenek veya yoğunluk karşısında pes etmeyiniz. Hayallerinizle gerçekler arasındaki çizgiyi iyi belirlemeniz. Bu hususlara dikkat ettiğinizde sizin için doğru olanı saptayarak onun üzerine gidebilirsiniz.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER