Habertürk 21.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, iletişimlerinde kendilerini ortaya koyarken meydan okuma tarzında olmamasına dikkat etmelerini söylüyor.

Yengeç burcu 21 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler, 21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs, gerek mesleki gerek otoriteyle olan ilişkiniz ve gerekse birlikte çalıştığınız insanlarla olan iş münasebetinizde kendinizi ön planda tutma isteğinizin yoğun olacağı bir dönem. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, meydan okuma tarzında bir iletişimde bulunmamaktır. Çünkü vahim bir sonuç doğurabilir. Yeni başlangıçlarda bulunabilmek için her şeyden önce sabırlı olmak gerekir. Oysaki bu enerji sabırsızlığa yol açarak çatışmalara neden olabilecek türdedir. Ancak unutmayalım ki, kariyer evinizde geri hareketi devam etmekte olan Merkür gölgeli günleri dahil olmak üzere 29 Nisan tarihine kadar etkilidir. Onun için yenilik anlamındaki bir karar daha sonra pişmanlık yaratabilir. Davranışlarınızda belirli bir anlayış, hoşgörü ve anlaşmaya hazır bir ruh hali olması gerekiyor. Her yönüyle işinizin güzelliklerini ve başarısını sürdürmek için bu olmazsa olmaz bir durum. Yaratıcılığınızı ortaya koyarken beğenen insanlar olduğu gibi, sizin çalışma şeklinizi veya ortaya koyduklarınızı onaylamayan insanlarla da karşılaşabilirsiniz.

Eğer gittiğiniz yol doğru ve yönteminizde haklı iseniz bunu kendinize güvenli bir şekilde ortaya koyarken imalarda bulunmanız veya tepkisel davranmayınız. Hani bir söz vardır, bir tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır diye. İşte bu dönemde yapmanız gereken de budur. Yeni iş hayatına atılan veya görev değişikliği nedeniyle bulunduğu yerde birkaç aydır çalışmakta olan kişiler için Venüs-Koç burcu geçişi bir yandan hassasiyet diğer taraftan kendini gösterme telaşlılığı yaşatabilir. Evinizdeki sıcak ortamınızdan çıkıp, iş hayatının deyim yerindeyse kurtlar sofrasında mücadele edebilmek için, özgüven duygunuzu ön planda tutmanız şarttır. Öncelikle yolun başında olduğunuz için ne olursa olsun sabırlı davranmanız, etrafınızdaki kişilerle iyi geçinmeye çalışmanız lazımdır. Kaldı ki sizin gibi güvencesine önem veren kişilerin bu dönemde duyarlılığınızı biraz geri plana çekerek, cesaretle görevinizi yerine getirmeniz, kuvvetli olmanız son derece yararlıdır. Yani gerçekten kim olduğunuzu, hedeflerinizin bilinci içinde toplumsal bir rol altında gerçekleştirmeye çalışmanız, elinizden geldiğince sabırlı olmanız, girişimcilik ruhunuzu asla kaybetmemeniz son derece önemlidir.

Not: Venüs transitinin, Mayıs ayındaki özel görünümlerini aylık yorumunuz için hazırlamaktayım.

Aşk, ona gereksinim duyduğunuz anda yanınızda olsun. Mutluluklar dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER