Habertürk 21.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, bastıkları yeri bilmeyi, gereksiz konular üzerinde durmamayı ve sakin olmayı öneriyor.

Yengeç burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler yeni haftamız tüm burçları farklı alanlarda etkileyici enerjilere işarettir. Şimdi bunları sizler açısından ele alalım.
Saat 00:43 itibariyle Merkür-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Ortak kazançlar yani başkaları kaynaklı gelirleriniz konusunda mutlaka hesabınızı iyi yapmanız lazımdır. Bir an önce çıkarlarınız doğrultusunda kararlar almak isterken ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Riskli yatırımlar ileride kazanç yerine zaman kaybettirici olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Aynı uyarıyı geçmiş meselelerinizle ilgili de yapmak isterim. Bazen elimizde olmayan durumlar nedeniyle kendimizi çaresiz hissederiz. Sanki dış etkenler önümüze engel koyuyor ve biz bir meçhule doğru yol alıyormuşuz gibi gelir. İşte böyle bir durumda ister istemez sinirlenir, elimizde olmadan sözler sarfeder, hatta gereksiz konuları büyüterek mantık dışı hareketlerde bulunuruz. Özellikle aşk hayatımız ve yakın çevremizle aramızda sorunlara yol açabilecek davranışlardan kaçınmamızda fayda vardır. Yani bugün eylemlerinizin sonucunu iyi kestirmemiz gerekiyor.

Saat 03:05 itibariyle Merkür-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu oluşum, zihinsel açıdan bizi geçmişe döndürerek, hayal kırıklığı yaşadığımız konuları tekrar hatırlatıcı olabilir. Sürekli olarak aynı mevzuları deşeler dururuz. Hayalimizde canlandırdıklarımızı gerçek sanabiliriz. Peki böyle bir durum üzerimizde ne gibi etki yaratabilir. Hastalanırız, hiç yoktan yere kendimize yükleniriz, acil kararlar alarak yanlış saptamalarda bulunabiliriz. Ne yapmamız gerekiyor. Bastığımız yeri bilmek ve gereksiz konular üzerinde durmamak, sakin olmak lazım.

Saat 06:17 itibariyle Mars-Neptün arasında gerçekleşecek kavuşum ise, her türlü mali hesaplama, ideallerimizi gerçekleştirme ve hırslarımız konusunda dikkatli olmamız gerektiğini vurguluyor. Bizi teslim alan tuhaf duygular altında iç güdülerimizin kurbanı haline gelebiliriz. Kararlarımızı tartmadan, nereye varacağını bilmeden hareket etmemiz halinde yanılgılar yaşayabiliriz. Peşinden koştuğumuz ve doğru sandığımız kişiler tarafından kolaylıkla ayartılarak yanlış yönde adımlar atabiliriz. Bugün şöyle bir etraflıca düşünmekte fayda var. Yarar-zarar hesabımızı iyi bilmeliyiz.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER