Habertürk 22.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (22 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, bazen dış dünya kurallarına uyma mecburiyetinin, kendi isteklerinden çok daha önemli olduğunu hatırlatıyor.

Yengeç burcu 22 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (22 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler, saat 12:25 olana dek Yay burcunda boşlukta kalacak Ay, gündelik iş temponuzu ilgilendiren tüm hizmetler, çalışma yöntemleriniz kişisel gayretleriniz, iş ve iş ortamınızla alakalı her durum (iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize kadar) stajla alakalı tüm konular, yaşamınızı günlük işleriniz açısından düzene sokmak, evcil hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda yenilik anlamındaki uygulamalardan uzak durmamız anlamına gelmektedir. Başlanan bir işin olumlu sonuçlanması mümkün olmadığı gibi, daha sonra karşınıza çıkacak yeni fırsatlardan yararlanmanız da kolay olmayabilir. Ilımlı, olgun yaklaşımlar göstermek, tatlı dil ve güler yüz göstermek gayet faydalıdır.

Bazen dış dünyanın kurallarına uymak mecburiyeti, kendi isteklerimizden çok daha önemlidir. Bu noktalara dikkat etmeniz menfaatleriniz açısından yararlıdır. Saat 12:25 sonrası Ay-Oğlak burcu geçişiyle, partneriniz, aileniz veya iş ortağınız tarafından kontrol altına alınıyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. Sanki sizi yönetmeye ve olayları tam anlamadan dinlemeden tavır almaya çalışıyor gibidirler. Aslında bu durum kimi zaman sadece bir varsayım şeklindedir, fakat bazen de gayet açık ve net olarak bellidir. O zaman bu saatlerde öncelikle durumu doğru bir biçimde tespit etmeye çalışmanız faydalıdır. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa konuşulmalı ve bundan rahatsızlık duyduğunuzu dile getirmelisiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerji, yalnızlığın getirdiği bir hassasiyete dönüşebilir. Bu durumda kimi anlarda karşı cinse karşı agresif bazen de soğuk davranmanız mümkündür.

Yüzünüzü güldüren güzellikler yaşamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER