Habertürk 22.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, karşı cinsi etkileyecek enerji taşıyacaklarını ve tutkulu olacaklarını söylüyor.

Yengeç burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler Salı gününe, Ay- Terazi burcu etkisi altında başlamaktayız. Saat 10:35 olana dek devam edecek etkiler altında, iyimser, uyumlu, huzurlu bir gün geçirme arzunuz yoğundur. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz olumludur. Saat 10:35-11:29 arasında Ay boşlukta olacaktır. Bu zaman diliminde, yenilik anlamında uygulamayı düşündüğünüz konular varsa, beklemede kalmanız gerekmektedir. Ayrıca egonuzu geri planda tutmanız, çevrenizdeki insanlarla aranızda oluşabilecek sorunların önlenmesinde etkilidir.

Saat 11:09 itibariyle Merkür-Chiron kavuşumunu deneyimleyeceğiz. Gayet olumlu olan bu etki sayesinde özünüzle temasa geçerek yaşanmış tüm acıların ruhunuzda bıraktığı derin izleri silebilirsiniz. Hayat kimi zaman kıyılarımızı sert rüzgarlarla aşındırıyor. Ruhumuz sıkışıyor ve kendimizle temasımız kesiliyor. Oysaki yaralarımızı saracak olan yine biziz. Ancak bunu göremiyoruz. İşte bu kavuşum bizi özümüzle yeniden buluşturduğu gibi, etrafımızdaki dünya ile barışmamızı da sağlıyor. Böylece hem şifalanıyoruz hem de ruhsal rehberliğimizi kuvvetlendiriyoruz.

Saat 11:29 itibariyle Ay Akrep burcunda ilerlemeye başladığında, enerjinizi doğru ve gerekli alanlarda değerlendirebilirsiniz. Baylarda karizmatik görünüm, bayanlarda ise dişiliğin ön planda olacağı bu enerji sayesinde karşı cins üzerinde etkili olmanız kolaylaşır. Aşk hayatınızla ilgili konularda tutkulu davranabilirsiniz.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER