Habertürk 23.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, hayalini kurdukları aşkın onlara ulaşmasını ya da ilişkileri varsa partnerlerinin şevkatle yaklaşmasını isteyeceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 23 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Sevgili Yengeçler yeni günümüz saat 09:42 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü altında başlıyor. Tutkularımız derinleşirken, alışkanlıklarımız bizi esir almakta. Merhamet duygumuz, duygusal iniş ve çıkışlarımız, herhangi bir konuda karar vermemizi zorlaştırıyor. Cesaretle öne atılmak isteyen ruhumuz kimi zaman farklı nedenlerle bizi yavaşlatıyor. Durup düşünüyoruz. Hangi yol bizim için daha doğru ve hangi yol gerçekten etkili. Bu soruların cevabı öylesine önemli ki, ancak şu andaki mevcut şartlar bize beklememizi söylüyor. Saat 15:09 itibariyle Ay-Venüs arasındaki zorlu görünüm, aşk hayatımızla ilgili konularda öncelikle arkadaşlığın önemini vurguluyor. Gerçekten sevmek için önce aklıma hitap etmeli diye düşünmektesiniz. Çünkü biliyorsunuz ki, bunu başaramayan bir insan yüreğinizi de ele geçiremez.

Saat 22:08-22:45 arasında Ay boşlukta. Boşluğa düşmeden önce Ay Neptünle bir görünüm oluşturuyor. Bu görünüm ister istemez hayalini kurduğumuz bir aşkın bize ulaşmasını veya ilişkimiz varsa partnerimizin bize şefkatle yanaşmasını beklediğimizi gösteriyor. Artık yanılmak istemiyoruz. Aşk ya tamamen gönül kapınızdan içeri girmeli veyahut beklemeye razısınız. Saat 22:45 sonrası Yay burcunda ilerleyen Ay, iş hayatınızla ilgili konulardaki yenilik arzusunu tekrar tırmandırıyor. Ardından Ay-Uranüs ile görünüm oluşturduğunda bu arzu katmerleşiyor. Alışkanlıklarınıza ne kadar bağlı olsanız da sürprizlere açıksınız. Yeter ki, anlamlı ve kalıcı olsun.

Not: Merkürün etkili olduğu bilinen Gölgeli günleri bugün başlıyor(Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi). Bugünden itibaren yenilik anlamındaki kararlarınızı lütfen bir kez daha gözden geçiriniz. Ancak bu tarih öncesi uzun zamandır düşündüğünüz ve tüm detaylarıyla incelediğiniz işleriniz varsa uygulamanızda sakınca yoktur.

Yüreğinizin ferahlık bulması, günün güzellikleriyle sizi kucaklaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER