Habertürk 23.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, ileriye dönük düşünebileceklerini, sağlam kararlar verebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler yeni haftamız Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Fakat günün mana ve önemini belirleyen en önemli enerji, saat 11:25 itibariyle Venüs ve Marsın gökyüzünde kavuşacak olmaları. Bu oluşum, gerçekçi bir şekilde ve güvenli bir yol üzerinde ilerlemek isteyen Yengeçlerin ileriye dönük düşünmelerini ve sağlam kararlar verebilmelerini sağlayıcı olarak gözüküyor. Eviniz, aileniz, aşk hayatınız, mesleki yaşamınızla alakalı olan konularda da bu oluşum sayesinde doğru ve net bir şekilde tespitler yapabilmeniz mümkündür. Kendiniz adına iyi ve sağlam bir temel üzerine yaşamınızı inşa edebilmeniz için sizi destekleyicidir. Sürüklenmek yerine hedef belirlemeniz, sorumluluk yüklenerek ilerlemeniz, gerçekçi olmayan ne varsa bunları yaşamınızdan çıkarıp atmanız yönünde sizi uyarıcıdır.

Güçlü insanlardan destek görmenizi, paranıza sahip çıkmanızı sağlayan bu kavuşum, Haziran ayında başlayacak Jüpiter Boğa burcu geçişinin ön habercisi gibidir. Son yıllarda yaşadığınız iş ve özel hayatınızla ilgili tecrübeleri şimdi dış dünyada sağlam bir zemin üzerinde inşa edebilmeniz için size gerekli olan harç gibidir. Kişisel hedefinizi destekleyen insanlarla bir araya gelerek kazançlı yatırımlarda bulunmanızı sağlayabilir. İlişkiniz yoksa size güven verecek bir kişinin hayatınıza girmesini sağlayabilir. Paranıza sahip çıkmanızı ve birikim yaparak daha iyi şartlar altında yaşamanızı destekleyicidir. Umarım hepiniz için kaygıları ortadan kaldırıcı olsun ve arzu ettiklerinizi size kavuştursun.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER