Habertürk 23.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, ilişki sorunlarında, ne istediklerini tespit etmelerini, akabinde de ortaklaşa karar vermelerini tavsiye ediyor.

Yengeç burcu 23 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler, 23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, bir önceki Kova sürecine göre çok daha yumuşak ve çok daha empatide bulunacağınız bir dönemin işaretidir. Bu süreçte aşkta yeni tanışmalar, ruhsal birleşimler ve gönül ilişkilerinde fedakarlık ve özverili tavırlar ön planda olmaya başlar. Bir önceki süreçteki belirsizliklerin yerini şimdi isteklerini fantezileriyle süslemek isteyen bir kişi almıştır. Yani partnerinizle hayatın tüm karmaşık ve sıkıntılı yanlarını birlikte göğüslemek ve aşkla ilerlemek arzunuz yoğunlaşır.
Kavgalar ve çatışmalardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışabilir, öfkelenseniz bile bunu direkt olarak göstermek yerine kendi içinizde çözümlemeye çalışmanız mümkündür. Bu enerjinin yaratabileceği bir başka psikolojik durum ise, yaşadığınız ilişkinin kalitesine göre kimi zaman boyun eğen tavırlar içinde oluşunuzdur. Yani anlaşmayı isteyen fakat bir türlü bu sağlanamadığı için üzülen çaresiz kişi görünümü içinde olabilirsiniz. Burada dikkat edilecek nokta, ne istediğinize ve sizi neyin mutlu edeceğine karar vermenizdir. Eğer amacınız mutlu ve huzurlu olmaksa o zaman karşınızdaki kişiyle ortak bir noktada buluşmak en doğrusudur.

Mars-Balık burcu seyrinde arzu ettiğiniz atılımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER