Habertürk 24.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, görünüşleri ile insanları büyüleyebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler, saat 10:40 olana dek parasal konularda güven duygunuzu yükselticidir. Ancak ben bu noktada yine de bilmediğiniz taşın altına elinizi sokmamanız tavsiye ediyorum. Birden bire aklınıza eseni yapmak yerine bunun size ne gibi faydası olur bunu bir düşününüz.

Saat 10:40-15:23 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Genel anlamıyla zaman dilimi içinde, her türlü iş, görüşme veya halledilmesi gereken problemler üzerinde hakimiyet sağlamak zor olabilir. Geri planda sessiz ve sakin gözlemlerde bulunmak rahatlatıcıdır.

Saat 15:23 Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, saat 17:10 da Neptünle kavuşuyor. Bu hoş görünüm kendinize has tüm güzellikleri dış dünyada sergilemeniz adına gayet etkileyicidir. Ayrıca fiziksel açıdan insanların sizi gördüklerinde büyülenmelerini sağlayabilir. Düşlerinizi zenginleştirir, empati gücünüzü yoğunlaştırır. Farklı bir dünyanın insanı olduğunuz her halinizden bellidir.

Saat 21:52 sonrası yüreğimiz öylesine sakinleşmek arzusuyla dolu ki, ruhumuz rahatlamaktan yana. Ancak gel gör ki, bir şeyler bizi sıkıştırabilir, ikilemde bırakabilir. İşte bu noktada sakinleşmek en güzeli. Hiçbir şeyin bizden daha önemli olmadığını ve her güçlüğün mutlaka altından kalkılacağına inanmak bizi ertesi güne pozitif anlamda hazırlayabilir.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER