Habertürk 24.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, detaylı çalışmak yerine dinlenmek isteyebilecekleri, böylelikle kafalarını toparlayabileceklerini, planlamalarda bulunabileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 24 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler, sezgilerinizi yoğunlaştırıcı, uzun vadeli planlarınız konularında sizi düşündürücü fakat bir o kadar destekleyici olan Ay-Akrep burcu seyri altında güne adım atıyoruz. Bugün detaylı çalışmalardan ziyade kendinizi dinlendirme isteğiniz daha yoğun olabilir. Böylelikle kafanızı toparlamak ve neler yapacağınıza dair planlamalarda bulunmak mümkündür.

Saat 11:19 itibariyle gerçekleşecek Mars-Chiron kavuşumu hayatınızın sıradanlaştığını ve yaşadığınız düzenin size hiç uymadığını düşünmenize yol açabilir. Sanki inancınız sınanıyor gibidir. Bu durum içsel bir baskı yaratarak öfke birikmesine yol açabilir. Ben kimim ve bundan sonrasında beni neler bekliyor diye kendinize sorduğunuzda, kaderin elinde bir oyuncak olduğunuzu düşünürsünüz. Burada yapılması gereken bu içsel baskıların sizi esir almasına izin vermemektir.

13:15-14:46 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından, herhangi bir olayı değerlendirirken aşırı uçlarda düşünmemeli, duygusal konularda sert tepkiler vermemelisiniz. Böyle bir enerji altında, güç ve kontrol arzusu kimi zaman farkında olmadan dürtülerinizin sizi esir alması demektir. Durum böyle olunca mantıklı düşünmek neredeyse zorlaşır.

Saat 14:46 sonrası Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, iş hayatınızın gündelik temposunda diplomatik davranmanın önemini göstermektedir. Çevrenizle olan ilişkinizde ne kadar cömert ve dürüst davranırsanız, o denli takdir görmeniz mümkündür. Yabancı kişilerle iş bağlantıları gündeme gelebilir. Bilgi ve tecrübelerinizden diğer insanların yararlanması için özverili davranabilirsiniz.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER