Habertürk 25.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Yengeçlere bugün, kimsenin etkisi altında kalmadan yollarında ilerlemelerini öneriyor.

YENGEÇ burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler, 01:07-23:52 saatleri arasında Ay-Koç burcunun son derecelerinde boşluğa gireceğinden özellikle başkalarıyla olan bütün paylaşımlarınızda sakin ve kontrollü bir şekilde hareket etmeye çalışmalı, gün içindeki tatsızlıkların veya sizi tedirgin eden durumların ileriye dönük projelerinizi engellemesine izin vermemelisiniz. Hani öyle durumlar oluşur ki, garip bir güvensizlik sizi sarabilir. Bu nedenle her şeyden elinizi çekerek başaramazsam korkusu duyabilirsiniz. Buna hiç gerek yok. Bu etki altında böyle hissedişler son derece doğaldır. Siz ayaklarınızı sağlam olarak yere basın, kimsenin etkisi altında kalmadan yolunuzda ilerleyin.

Saat 23:52 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, hem ruhunuz şifa bulur hem de durumları çok daha mantıklı bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Demek oluyor ki, bugün ne yapmamız lazım. Boşluk etkisi altında güne başladığımızı bilerek elden geldiğince kimseyle tartışmayacağız ve bizi tedirgin edebilecek durumlardan kaçınmaya gayret edeceğiz. Sözgelimi sabah spor yapabiliriz, kısa bir yürüyüşe çıkabiliriz, güzel bir kahvaltı yaparak güne uyanabiliriz.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER