Habertürk 25.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, günü olumlu geçirmek için çözüm bulunamayan konularda başka çözüm yolları aramalarını tavsiye ediyor.

Yengeç burcu 25 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler, saat 04:47 itibariyle yöneticiniz Ay ile Güneş arasında meydana gelecek sondördün etkisi altında güne uyanmaktayız. Bu oluşumun sizler açısından anlamı varılacak hedefleriniz, yapmayı düşündüğünüz yenilikler ve girişimler konusunda bir başka insanla işbirliği içine girerek kendinizi güvence altına almak veya tam tersine yürümeyen, artık sürdürülmesi mümkün olmayan bir ortaklığı sonlandırmak anlamındadır. Bu bakış açınız kimileri tarafından gayet normal bulunabilir, bazı kişiler sizi çıkarlarınıza düşkün olmakla suçlayabilir, bir kısmı ise dikkatli olmanızı söyleyebilir. Ancak burada önemli olan sizin kazancınız ve kaybınızdır.

Tabii ki kendinizi düşüneceksiniz ve tabii ki kazancınızı risk altına almaktan kaçınacaksınız. Ancak siz böyle düşünürken, diğer kişinin veya diğerlerinin bunu onaylaması mümkün olmayabilir. Söz gelimi geleceğiniz güvence altına almak için bir kredi başvurunuz geri çevrilebilir, hukukla alakalı bir girişiminiz reddedilebilir. İleriye dönük olarak ortaklık kurmak istediğiniz kişilerle anlaşma sağlanmayabilir. Eşinizle aranızdaki çatışma devam edebilir. Günü olumlu anlamda geçirmenin yolu, kendinizden ödün vermemek, biraz daha sabırla başka yollar denemektir. Böylece gerilimi üzerinizden atabilirsiniz.

Yeni haftanın size arzu ettiğiniz güzellikleri, başarıyı ve mutluluğu getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER