Habertürk 25.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, hedefleri konusunda ne yapmaları gerektiğini kafalarında çok daha netleştirebileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 25 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler 01:27 de, Güneş ve Ay gezegenleri arasında meydana gelecek sondördün, eğitim, iş, özel, mesleki uzmanlık hayatınızla ilgili başlattığınız, mücadelesini verdiğiniz çalışmaların geldiği son noktayı görebilmeniz açısından önem taşımaktadır. Sizin isteğiniz, hayata geniş bir perspektiften bakmanızı sağlayacak yeniliklerde bulunmak, çeşitli aktiviteler aracılığıyla yaşamın anlamını keşfetmek, mesleki ihtisas alanınızı belirlemek veya belirlenmiş alanda iş yaşamınızı sürdürmektir. Bu ister yabancı bir ülkede veya isterse ülkenizde olsun farketmez önemli olan geleceğinizi belirlemektir. Bütün bunlar gerçekleştiğinde biliyorsunuz ki, çalışma hayatınızda çok daha başarılı olacak, ustalık kazanacak ve gereksiz işlerde zaman kaybetmek yerine asıl bulunmak istediğiniz alanda kendinizi ifade edebileceksiniz.

İşte bütün bunların gerçekleşmesi için, girişimlerinizin başarıyla sonuçlanması şart. Bugünkü sondördün etkisinin astrolojik anlamı ise, yukarıdaki isteklerinizle, şu an durduğunuz son nokta arasındaki farkın görülmesi ve yeniden konumlandırılması açısından önem taşıyor. Başka insanların sizin için ne düşündüğü değil, sizin kendiniz hakkında ne istediğiniz önemli. Çünkü toplum önünde duran sizsiniz, onlar değil. Benim önerim ise, bugün sakin ve mantıklı olmayı sürdürmek ve amacınıza uygun şekilde yolunuzda güvenle ilerlemektir. Siz bugünkü etkiler altında hedefleriniz konusunda ne yapmanız gerektiğini kafanızın içinde çok daha sağlamlaştırabilirsiniz. Böylece arzuladığınız noktaya varabilir ve güvenli bir hayat sürebilirsiniz.

Işığınız hiç kaybolmasın. Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER