Habertürk 26.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (26 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, içgüdüsel arzularının esiri olmadan aklı başında bir şekilde işlerini yoluna koymalarını öneriyor.

Yengeç burcu 26 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (26 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler saat 14:28 olana dek, içgüdüsel arzularınızın sizi esir almasına izin vermeden, aklınız başında bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızda fayda var. Yüzleşmekte zorlandığınız ve iç derinliklerinizde sizi rahatsız eden konular üzerinde birileriyle görüşecekseniz veya halletmeniz gereken işler varsa, sakin bir şekilde bunları ele alabilirsiniz. Maddi konularda da aynı şekilde düşündüklerinizi gözden geçirerek uygulayabilirsiniz. Saat 09:13 Ay-Mars ve Ay-Jüpiter olumlu enerji akışı, biraz önce ifade ettiğim konularda size ışık ve rehberdir.

Saat 14:28-Çarşamba 07:58 arasında Ay boşlukta olacaktır. Bu durum, herhangi bir konuda sakin bir biçimde düşünmenizin önüne geçebilir. Parasal konularda dış kaynaklı beklentileriniz açısından engelleyici olabilir. Bankalarla alakalı işleriniz, miras, cerrahi müdahaleler gibi geniş bir yelpazede daha dikkatli hareket etmeniz, her şeyi kontrol etmeniz, aksama olmaması için bizzat eksiklerinizi tamamlamanız faydalı olabilir

Gün boyu, işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER