Habertürk 27.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Yengeçlere bugün, yardımseverlik duygularının yükseleceğini söylüyor.

YENGEÇ burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler, yeni haftaya saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Bu etki altında, ilerlemek ve en yüksek noktaya çıkabilmek için gerek uzmanlaşma gerekse eğitim anlamında kendinize bir yol ve yöntem belirleme gereği duyabilirsiniz. İçinizdeki ses, bir şekilde zirveye tırmanmanızı ve kendinizi ispat etmenizi söylüyor gibidir. Bazılarınız bu enerji altında, kısa süreli bir seyahate çıkabilir, kimileriniz bugüne dek bir türlü gerçekleştirme olanağı bulamadığınız bir arzunuzu yerine getirebilirsiniz. Bu etki altında iletişim ve haberleşme ön plandadır. Yardımseverlik duygunuz yükselir. Sizinle aynı din, dil veya kültür yapısına sahip insanlarla bir araya gelerek bir aktivitede buluşabilirsiniz.

Saat 13:26 sonrası Mars-Uranüs arasında gerçekleşecek görünüm, kariyer anlamında iki ayrı hedef belirlemeniz ve bunlardan hangisini tam olarak seçmeniz gerektiğini tespit etmekte zorlanmanız olabilir. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, aşırı yorgunluk ve yoğunluktan kaçma arzunuzun göstergesidir. İşlerinizi farklı yöntemlerle çabucak bitirme ihtiyacınız fazlasıyla yüksektir. Beklenmedik sürprizler bazen yolunuza engel koyabilir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu dilim içinde ben bolca dinlenmenizi ve gerginlikten uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER