Habertürk 27.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, hayattaki öncelikleri konusunda yenilikçi düşünmelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

YENGEÇ burcu 27 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler çevrenizdeki insanlarla gerek iş gerekse özel yaşamınızla alakalı konularda kendinizi aktif bir şekilde öne sürebilmenizi sağlayan Ay-Koç burcu etkisi altında güne başlıyoruz. Egonuzun gelişimi ve gücünüzün diğer insanlarca kabulünde bugünkü etkiler size güç sağlayabilir. Kimi zaman aceleci ve bazen düşüncesizce hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. yenileyebilirsiniz. Saat 11:19 itibariyle kariyer hayatınıza olan yaklaşımınız, işinizi ele alış ve sunuş biçiminiz, hayattaki öncelikleriniz, bundan sonrası adına düşündüğünüz yaşamsal hedefleriniz üzerinde yenilikçi bir şekilde düşünmeye çalışınız.

Saat 15:31 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm sizi motive edici ve sıkıntılarınızdan kurtarıcıdır. Hangi konuda özgür olmadığınızı veya baskı altına alındığınızı düşünüyorsanız bu enerji sayesinden ondan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Günün tümünde etkili olan güven duygusu bir işi yaparken, bir girişimde bulunurken veya bir sorunu çözerken kimseye ihtiyacınız olmadan başarıya ulaşmanız adına size yardımcıdır.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER