Habertürk 27.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, hayata büyük bir direnç ve inançla yaklaşacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 27 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz saat 09:04 itibariyle Ay-Neptün arasındaki görünümün olumlu etkisi altında başlıyor. Hayata büyük bir dirençle, inançla yaklaşımınızı sağlayan bu görünüm, sevgi ve şefkatin sizin için ne kadar önemli olduğunun altını bir kez daha çiziyor. Evet bir Yengeç her türlü mücadelede başarılı olabilir. Yeter ki, onu gerçekten seven biri, güvenebileceği bir insanı olsun. İşte bu enerji, kendinize olan güven duygunuzu yükseltiyor ve yaşama olumlu yönden bakmanızı sağlıyor. Saat 10:21 Venüs-Pluto arasındaki görünüm, mesleki ve özel hayatınızla ilgili konularda güce duyduğunuz yoğun ihtiyacın, ilişkilerde başarılı olma arzunuzun göstergesi. Hayatınızın iplerini elinizde tutmak istiyorsunuz. Belki kimilerine göre fazla duyarlısınız. Ancak bu sizin özünüzden kaynaklanıyor. Sizi böyle kabul etmelerini ve desteklemelerini bekliyorsunuz. Ne zaman değerinizi anlamıyor ve sizi kırıyorlar işte o zaman direnciniz düşüyor. Bu görünüm, her şeye rağmen umudunuzu kaybetmeden ilerlemenin önemli olduğunu söylüyor.

Saat 22:24 Ay-Güneş ve saat 22:52 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünümler, umutlarınızı arttırıyor, ilişkinizle ilgili konularda huzur ve güvenliğe olan ihtiyacınızı büyütüyor. Saat 22:52-Perşembe 20:33 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk süresini olumlu şekilde geçireceğiniz kanaatindeyim. Yüce gönlünüz size ışık ve rehberdir hiç merak etmeyiniz.

Gününüz aydınlık, huzur ve güzellik içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER