Habertürk 28.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Yengeçlere bugün, ilişki ve iş ortaklığı konularında bundan sonrası için neler yapılabileceğini tespit edebileceklerini söylüyor.

YENGEÇ burcu 28 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler, saat 08:19 itibariyle Güneş-Pluto karşıtlığı devreye giriyor. İlişkiniz, iş ortaklığınız konularında etkili olan bu enerji, aranızdaki beraberliğin ne anlama geldiğini ve bundan sonrası adına neler yapılması gerektiğini tespit edebilmeniz anlamında önemlidir. Yalnız bu enerji, geçmişin canlanmasına neden olabilir. Bir yıl öncesini hatırlatan durumlar yaşanması mümkündür. Bu yüzden gerçekçi bir şekilde düşünülmesi faydalıdır. Siz beraberliğinizde, karşınızdaki insanı olduğu gibi kabul ederek devam edebilecek gücü veya sevgiyi içinizde hissediyor musunuz?

Bu soruyu kendinize sorunuz. Yaşadığınız bu ilişki sizi ileriye götürebilecek kadar güçlü mü? Siz onun doğal yapısına saygı göstererek, bu beraberlik adına bir şeyler yapmasa bile kontrolü ele alarak tüm yüklerin altına girebilecek gücü kendinizde buluyor musunuz? Geçmişte nasıl davrandıysa bundan sonrasında da aynı şekilde davranabileceğine, atılımda bulunması mümkün olduğu halde kendini durdurabileceğine, aranızdaki bütün bu farklılıklara rağmen yine de onu sevebileceğinize inanıyorsanız tabi ki bu sizin seçiminizdir ve kimsenin bir şey söylemeye hakkı yoktur. Yani ben herşeye razıyım onun nasıl biri olduğunu biliyorum ve ona destek olarak hayatımı geçirmek istiyorum derseniz, enerjilerinizi farklı şekilde kullanmak istiyorsunuzdur. Tabi ki bu da sizin seçiminizdir. Fakat bütün bu yazılanları göz önüne aldığınızda şüpheleriniz varsa, yarınları göremiyorsanız o zaman bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.

Sakin, tedbirli olabildiğince ılımlı bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER