Habertürk 28.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, özgüvenlerini ayakta tutarak bilinçli kararlar vermelerinin doğruluğuna dikkat çekiyor.

Yengeç burcu 28 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Sevgili Yengeçler yeni haftaya adım atarken gayet önemli bir enerji bizleri dikkatli olmaya çağırıyor. Jüpiter-Satürn gezegenleri arasında oluşacak 180 derecelik açı, astrolojik olarak karşı karşıya gelen iki ayrı gücün kazanmak adına mücadele etmesi anlamına gelir. Bu mücadelenin hangi alanda yapıldığı ve gücümüzün ne durumda olduğunu iyi bilmemiz lazımdır. Ancak her mücadelenin insana kattığı değerleri her zaman önemseyen bir danışman olarak yılgınlık gösterme zamanı değil, akıllıca hareket etme vakti olduğunu düşünmekteyim. Jüpiter gezegeninin Koç burcu seyrinin Uranüsle beraber Koç burcunda ilerleyişi doğal olarak değişime aç olan ve bir an önce sonuç almak isteyen bireyin sabırsızlığını gösteriyor. Oysaki Satürn geri hareketi, bize kendi içimizdeki dengeleri mutlaka ayakta tutmamız gerektiğinden bahsediyor. Bir benzetmede bulunursam, bir arabaya binip gaz pedalına basarak değişik yerleri keşfetmek isteyen insan, geride bıraktığı geçmişinden, korkularından, yaşadıklarından ve sorumluluklarından uzaklaşamıyor gibi.

Aslında yapı olarak Yengeçlerin alışkanlıklarına ne kadar düşkün olduğunu biliyoruz. Ne kadar uzaklaşsa da aklı hep geçmiştedir. Sanki oraya takılmış ve kalmıştır. Oysaki ilerlemesi, kendine yol açması gerekir. Bir nehir gibi hayat yolundan kıvrıla kıvrıla sakin bir şekilde süzülerek denize ulaşması gerekir. İşte Jüpiter-Satürn karşıtlığında yapması gereken budur. Hem dış dünyada bir nehir gibi yeni alanlar keşfederek yol almak, hem de geçmişiyle barışarak, korkularından arınarak hayata doğru bir yanıt vermek. Bunu yapmazsanız ne olur? Mesleki ve geleceğinizle alakalı konularda gelişemezsiniz, büyüyemezsiniz, kendi sınırlarınız içinde hapsolur kaybolur gidersiniz. Özgüveninizi ayakta tutarak, dün izah ettiğim Neptünün etkisini de arkanıza alarak ne yapmanız gerektiğine bilinçli bir şekilde karar vermeniz lazım.

Sakin, aklı başında ve bilinçli yönde hareket edebilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER