Habertürk 29.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (29 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, maddi, manevi ya da ilişki sorunlarını çözmek için akıllı yöntemler geliştirebileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 29 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (29 Mart 2011)

Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 05:51 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu enerji akışıyla başlıyor. Kova burcunda ilerlemekte olan Ay, çevrenizdeki insanların tuhaflıklarına, gelişen olaylara karşı duyarlılık göstermenizi sağladığı gibi, mantıklı bir şekilde hareket etmenizde de destekleyicidir. Ayrıntıların üstünde durarak, aksaklıkları tespit edebilirsiniz. Maddi ve manevi ayrıca ilişki sorunlarınızı çözmek için akıllı yöntemler geliştirebilirsiniz.

Saat 18:11 itibariyle Ay sırasıyla Satürn ve saat 18:39 sonrası Jüpiter ile olumlu görünüm yaptığında, neşelenmeniz kolaydır. Bu ise sizi problemlerden sizi uzak tutabilir. Bu akışkan enerjiler aşk hayatınız, çocuklarınız veya kendinizi kuvvetli bir şekilde gözden geçirmenizde ve dışa karşı ifade edebilmenizde de destekçinizdir. Yanlış giden durumlara el koyabilir, kendiniz adına yeni yol ve yöntemler geliştirmek için içe dönerek planlamalarda bulunabilirsiniz.

Duygusal konularda arzu ettiğiniz güzelliklere bir an önce kavuşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER