Habertürk 29.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, kural ve zorunluluklara karşı çıkma iç güdülerinin yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

YENGEÇ burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler saat 13:27-16:01 saatleri arasında boşlukta olacaktır. Doğal olarak bu durum sizler açısından çok daha etkileyicidir. Kurallara, zorunluluklara karşı çıkmak ve bildiğiniz şekilde kendinizi ifade etmek isteğiniz yüksektir. Ne olursa olsun mücadele etmek ve ben buradayım demek istersiniz. Fakat boşluk etkisi altında bu pek mümkün olmayabilir. Bu zaman dilimi içinde sabırsızlık özellikle yoğundur.

Bir işinizi yapmak veya bir planınızı gerçekleştirmek için fazladan efor sarfetmek zorunda kalabilirsiniz. Oysaki halledilmesi gereken bir sürü işiniz vardır. Fakat herşey ağır çekimli bir film gibidir. Bu yüzden de beklemek zorunda kalırsınız. Gün boyu oradan oraya koşturup işlerinizi bitirmeye çalışsanız da, bir arpa boyu yol gitmediğinizi farkedebilirsiniz. Saat 16:01 Ayın Boğa burcuna girişiyle, arkadaşlık ilişkileriniz sosyal etkinlikleriniz, parasal mevzularınız ve duygusal konularla ilgili her türlü konuda daha sağlam ve kararlı davranabilirsiniz. Girişimler açısından Pazar günü olması dolayısıyla pek etkili bir gün olmayabilir fakat kendinizi moral olarak daha güçlü hissetmeniz mümkündür. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz, duygularınızı ifade ediş tarzınız çok daha ılımlı ve hoşgörülüdür. Kendinizden emin haliniz çevrenizdeki insanların sizinle olmaktan mutluluk duymalarına neden olabilir.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, sizi farklı ufukları keşfetmek için çağırır. Hayatın anlamını size hissettirerek ruhunuzu sakinleştirir. Güzel bir melodi dinliyor veya harika bir manzarayı seyrediyormuş gibi olursunuz. Ayrıca maddi-manevi anlamda yapmayı düşündüklerinizi kafanızın içinde oturtmanızı sağlar. Böylece akşam saatlerini yaratıcı bir biçimde değerlendirmiş olursunuz.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER