Habertürk 04.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, güçlü arkadaşlıklarından maddi veya manevi destek görebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

YENGEÇ burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek Jüpiter güçlü arkadaşlıkların işareti olarak önem taşıyor. Bu kişiler hem maddi hem de manevi anlamda size destek olabilir, amaçlarınızı gerçekleştirmenizde yardımcı olabilirler. İş yaşamınız hedefleriniz ve yarınlarınızla alakalı konular üzerinde düşündüklerinizi gerçekleştirmenizde size kuvvet olan bu enerjiden yararlanmak için çok az zamanımız var. Bu geçişin bir başka önemli faydası para konusunda daha dikkatli davranmanızı sağlayacak oluşudur. Kişi elindekilere sahip çıkar ve onları kaybetmekten korkabilir. Sağlam adımlar atmak istediği için çevresindeki insanlara dikkat edebilir ve güçlü projeler, işler üzerinde çalışmayı tercih edebilir.

Planlı ve programlı bir şekilde hayatını düzenlemeye çalışan kişi doğal olarak saygınlığını önemseyecek ve çevresinde abur cubur insanların bulunmasını istemeyecektir. Jüpiter Boğa burcu seyri, yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz yönünde de size destektir. Bu enerji altında dikkat edilecek husus, kendi değerinizi, öz kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı tam olarak belirlemektir. Eğer siz nelere sahip olduğunuzu bilirseniz bunları daha da büyütmek için vargücünüzle çalışabilirsiniz. 30 Ağustos-26 Aralık tarihlerinde Jüpiter bu alanda geri hareket yapacaktır. Bu süreçte hedef bütünlüğünüzü bozmadan nasıl daha gelişebilirim, büyüyebilirim sorusuna içsel manada cevap bulmaktır. Bu etki altında piyasanın durumu veya hangi konularda ilerlemenin doğru olacağı yönünde tahmin yeteneğiniz yükselebilir.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER