Habertürk 04.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, temkinli olmalarını, engel ve gecikmeler karşısında umutsuzluğa düşmemelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 04 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler, saat 20:10 olana dek Boğa burcunda boşlukta kalacak Ay, yenilik anlamında düşünülen işlerde beklemediğiniz aksamalar doğurabilir. Arkadaşlık ilişkisinde sorunu olanlar, ekip halinde çalışmalarda gerekli koordinasyonu sağlayamayanlar, yenilik anlamında planlamaları olanlar, temkinli davranmalı, engeller ve gecikmeler konusunda umutsuzluğa düşmemelidirler. Yaptığınız işlerin kalıcı veya uğraştığınız konunun temelinin sağlam olması için mantıklı düşünmek esastır. Bu saate kadar olan işlerinizde karşılaşabileceğiniz güçlüklerle başa çıkabilmeniz için duygusal düşünmemeniz faydalıdır. Neden ve sonuç ilişkisine göre olayları değerlendirirseniz, aksamaların altında yatan sebepleri de kolayca çözüme kavuşturabilirsiniz. Sizin iyi niyetinize karşılık insanların bakış açıları farklı olabilir ve siz sustukça onlar kabullendiğinizi düşündüklerinden üzerinize gelebilirler.

Saat 20:10 itibariyle, Ay İkizler burcuna girdiğinde, mantıklı kararlar verebilmek ve olayların iç yüzünü anlamak çok daha kolaydır. Çünkü bilinciniz aydınlıktır. Vardığınız sonuçlara göre geriye çekilerek düzenlemelerde bulunabilir, yarınki işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz. İlişkinizle ilgili mevzularda ise herşeyi etraflıca incelediğinizde bazı durumların artık düzelmeyeceğini, düzelse dahi bu saatten sonra bir işe yaramayacağını söylemektedir. Sanki aranızda görünmez bir perde vardır. Ve bu durum sizi oldukça rahatsız etmektedir.

Dikkatli, tedbirli, abartılı kararlardan uzak ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER