Habertürk 04.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (4 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, sezgilerinin güçleneceğini, bu sezgileri başkalarına rehberlik amaçlı kullanabileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 04 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (4 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler yeni haftaya son derece önemli bir haberle başlıyorum. Saat 16:51 de Balık burcunda seyrine başlayacak Neptünü değerlendirmeden önce bunun kuşakları ilgilendiren uzun soluklu bir seyir olduğunu unutmayınız. Şubat 2026 yılına kadar devam edecek bu etki altında deniz aşırı ülkelere seyahat edebilir, hatta oraya yerleşebilirsiniz. Doğum haritanızda böyle bir yerleşim işareti varsa bu yeni yol sizi farklı ufuklara doğru çekebilir. Kimileri bu uzun seyir esnasında hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretiler konusunda kendisini geliştirebilir, farklı inanışları ve kültürleri inceleyerek bu yolda yaşamlarını sürdürebilirler.

Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Neptün kişiyi maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı arzulayabilir. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır. Neptün 5 Ağustos-9 Kasım 2011 döneminde Kova burcuna gerileyerek başkaları ortaklı parasal konular, vergi, sigorta, bankalarla alakalı kısaca parasal mevzular üzerinde etkili olmaya devam edecektir.

Huzurlu, mutlu, bereketli ve sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER