Habertürk 05.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 05 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler, astrolojik olarak Ay-İkizler burcunda ilerlediği günlerde hızlı çalışma, bilgi merakı, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzusu yoğunlaşır. Gündelik temponuzda bugün, hizmet olgusu ön planda olacağından, çevrenizde bulunan kişilerle hele birlikte çalıştığınız insanlarla olan iletişiminize önem vermeniz, işlerinizi düzgün bir moral içinde bitirmenizde etkilidir. Tabi ki rekabet veya karşılıklı görüş farklılıkları oluşacaktır. Bunlar iş dünyasının tadı tuzu gibidir.

Saat 18:38 itibariyle Ay-Satürn arasındaki görünüm, birilerine ayak uydurmak zorunda kalmanın işaretçisidir. Ancak burada isyan etmeden, sorumlulukların farkında olarak ilerlenmesi halinde bir çok işin altından kalkmak kolay olur. Zaten otoritelerin de sizden beklentisi sessiz ve sakin bir şekilde işlerinizi yapmanızdır. Bu bakış açısıyla ertesi güne uyandığınızda işinizde gayet başarılı olabilirsiniz.

Güçlü bağlantılar kurabilmeniz, aktif bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER