Habertürk 05.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (5 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, kaliteli ortamlarda yaşama zevklerinin maddi açıdan onları zorlayabileceğini söylüyor.

Yengeç burcu 05 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (5 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler yeni gün Ay-Boğa burcu enerjisi çerçevesinde gelişiyor. Bu yansıma oldukça yumuşak titreşimlidir. Dürüstçe hareket etmek ve güvenilir olmaya çalışmakla eş anlamlıdır. Kimseyi arkadan vurmak veyahut üste geçerek ezmek niyetiniz yoktur. Kimsenin de size ait olanlar üzerinde hak sahibi olmasından yana değilsiniz. Hani büyüklerimizin deyimiyle ak akçe kara gün içindir deyimi böyle günlerde önem taşır.

Başarılı olma arzunuzun gerisindeki diğer bir faktör, kendinizi maddi yönden güvende hissetme dürtünüzdür. Yengeçler genelde paraların hesabını bilen kişilerdir. Çünkü güvence dürtüleri yoğun olan özel insanlardır. Kaldı ki Ay-Boğa günlerinde eldeki mevcut tutulur korunmaya çalışılır. Ancak kaliteli ortamlarda yaşama ve damak zevki kimi zaman parasal açıdan kesenin ağzını açtırabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Duygusal konularda bugün huzur olgusu değerlidir. Fırsat buldukça dinlenmek, sevdiklerinizle bir arada olmak sizi rahatlatabilir.

Günün tüm güzellikleri, coşkusu, neşesi sizlerle olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER