Habertürk 06.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, paranın ne kadar önemli olduğu bir kez daha fark edip daha dikkatli davranabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

YENGEÇ burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)
Sevgili Yengeçler aradığınız güveni sadece sahip olduklarınızla yeterli görmeniz mümkün değil. Ay-Aslan burcu seyri altında daha da fazlasına ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Saat 06:04 Ay-Merkür olumlu ışığı, hayatı gerçekçi ve disiplinli bir şekilde ele almanız için size yol gösteriyor. Huzursuzluktan mutlaka uzak durmak, zihinsel açıdan rahat bir gün geçirmenin tek koşulu. Ben bu olumlu görünümün size geri planda hızlılık ve sıra dışı fikirler edinmenizde ışık olacağını düşünüyorum.

Saat 12:36 Ay-Satürn arasındaki olgun alışveriş sayesinde, mantıklı, adil, uzlaşının hakim olduğu bir düzende yaşama arzunuzu belirginleştiriyor. İnsan böyle bir enerjinin etkisi altında, paranın ne kadar önemli olduğunu ve bir çok kapıyı nasıl da sihirli bir değnek misali açabildiğinin bir kez daha farkına varıyor. Belki de bunu fark etmemiz nedeniyle dikkatli hareket edebiliriz. Yani risk almadan, sağlam olanın peşinden gidebiliriz.

Saat 21:48 Ay-Güneş arasında oluşan olumlu enerji sayesinde, önünüzde duran seçenekleri akıllı bir biçimde gözden geçirebilirsiniz. Duygusal konularda taviz vermeye niyetiniz yoktur ancak size doğru ve samimi bir biçimde yanaşan kişi olursa sizinle kontak kurmasına izin verebilirsiniz.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER