Habertürk 07.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, maddi kazanımları konusunda aşırı hırs yapabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

YENGEÇ burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler, Salı günü boyunca etkisini hissedeceğimiz Ay-Mars ve Ay-Venüs arasındaki zorlu görünüm, maddi kazancınızla ilgili konularda aşırı hırs yapmanıza neden olabilir. Gösterişli bir şekilde yaşamak, hedefinize ulaşarak geleceğinizi garanti altına almak arzunuz yoğundur. Ancak yine de bastığınız yeri bilmeniz son derece gereklidir.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Bu zaman dilimi içinde inatla kendinizi savunabilir, dikkatleri üzerinize toplamak isteyebilirsiniz. Aslında bu durum, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla cinsinden bazı kişileri uyarmak için uyguladığınız bir yöntemdir. Parasal konularda denetlenmekten hoşlanmazsınız.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, sağlığınızı yakından ilgilendiren konularla ilgilenmek, yeni bir diyete başlamak, kişisel bakımınıza özen göstermek anlamında destekleyicidir.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasındaki görünüm birkaç gün boyunca etkisini hissettirir. Eğer hayatınızda sizi gerçekten seven biri varsa, dış dünya ile temasınız gayet güçlüdür. Ancak yalnızsanız ve bazı şeyler son günlerde pek de olumlu geçmiyorsa aynaya dahi bakmak istemezsiniz. Giyinip dışarı çıkmak, birileriyle muhabbet etmek arzunuz yok gibidir. Bir yanınız hayata tutunmak isterken diğer yanınız her şeyi kendi haline bırakmaktan yanadır. Böyle hissettiğiniz anlarda benim tavsiyem çivi çiviyi söker misali kendinize ve yaşama gülümsemekten vazgeçmemenizdir.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER