Habertürk 07.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, rekabet, hızlılık ve cesaretin ön planda olacağını, mesleki konularda çıkarlarını gayet iyi koruyacaklarını söylüyor.

Yengeç burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler yeni iş haftasına Koç burcunda ilerleyen Ay enerjisiyle başlamaktasınız. Rekabet, hızlılık ve cesaretin ön planda olduğu bugün, mesleki konularda çıkarlarınızı gayet iyi koruyabilirsiniz. Yeteneklerinizi doğru yer-doğru zamanlama ile dışarıda ifade edebilmeniz için kendinize olan güveninizi ve kararlılığınızı ne olursa olsun güçlü tutunuz. Bugün otoritelerle olan ilişkinizde dikkatli olunuz. Çünkü sizi yanıltıcı kendi çıkarlarını öne alıcı şekilde hareket edebilirler. Yani açıkgöz olmak gerekiyor. Stratejik olarak iyi bir yön belirlersiniz sizi hiç kimsenin kandırması mümkün değildir.

İşte o zaman zorlayıcı olan bu enerjiyi isteklerinizi elde ederken faydalı yönde kullanmanız mümkün olabilir. Bugün işlerinizi halletmenin yolu planlı çalışmanıza da bağlıdır. Ay-Koç burcu seyir günlerinde enerji yüksektir ve bu yükseklik beraberinde sabırsızlığa neden olabilir. Günün etkileri altında, farklı bir dünyada yaşamak arzunuz, ilginç ve sıra dışı olan şeyleri keşfetme isteğiniz sayesinde kültürel anlamda kendinizi geliştirebilir, girdiğiniz yeni çevrede tanıtımınızı en güçlü şekilde yapabilirsiniz. Burada önemli olan üzerinizdeki sorumluluğun farkında olmak ve duygusal düşünmeden ilerisi adına odaklanmaktır.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER