Habertürk 08.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, mesleki ve toplumsal aktivitelerde temkinli hareket etmelerini öneriyor.

Yengeç burcu 08 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (8 Mart  2011)

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu seyrinin son günündeyiz. Başarılı olmak için tek ihtiyacınız cesaret gücünüzdür. Kaldı ki, bu enerji size bu yönde destek vermekte. Bazen iş hayatınız, ilişkiniz veya ailevi anlamda kaygılar taşıyor olsanız da, gündüz saatlerinde her işin altından kolaylıkla kalkabilirsiniz.

Saat 17:24 itibariyle Ay, Kuzey düğüm noktasıyla olumlu bir görünüm yapıyor. Bu sayede, sağlığınız başta olmak üzere, günlük aktivitenizde geleceğe yönelik olarak olumlu düşünmeniz mümkün. Kendinizi hangi konularda geliştirmeniz ve hangi mevzuları artık dert etmemeniz gerektiğini saptayabilirsiniz.

Saat 18:03-19:52 arasında Ay boşlukta olacağından, başta mesleki konular olmak üzere toplumsal aktivitelerde dikkatli ve temkinli hareket etmek gerekiyor. Çalışma hayatınızla alakalı yeni bir karar almamak veya karar alma sürecinde olduğunuz konularda tekrar gözden geçirmelerde bulunmanız faydalıdır.

Saat 19:52 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, istekleriniz, düşleriniz, beklentilerinizin önemini belirginleştiricidir. Huzur dolu yarınlar için, güvenlik olgusuna önem veren siz, bu enerjinin etkisi altında bu olgu çerçevesinde düşünebilir ve hareket edebilirsiniz. Saat 23:42 itibariyle Ay-Chiron arasındaki olumlu görünüm, her durumu kendi akışı içinde değerlendirebilmenizi sağladığı için doğal olarak kaygılardan uzak bir gece geçirmeniz mümkün hale geliyor.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER