Habertürk 08.04.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, kendilerinden yaşça büyük ya da otorite konumundaki kişilere hoşgörülü davranmaları gerekebileceğini söylüyor.

Yengeç burcu 08 Nisan 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz Ay İkizler burcu seyriyle başlıyor. Seçimlerinizi, geçmişe ait deneyimlerinizi mantıklı bir şekilde dağılmadan gözden geçirmekte fayda var. Saat 16:40 itibariyle Ay-Satürn görünümü altında özellikle sizden büyük veya sizin yaşamınızda önemli konumda olan kişilerle ilişkinizde hoşgörülü davranmak gerekebilir. Belki içinizden bir ses, tahammül göstermek zorunda değilim diyebilir. Fakat şartlar gereği ılımlı hareket etmekte yarar vardır. Saat 19:21 itibariyle Ay-Venüs zorlu görünümü altında, sıradanlaşmış, sırf bağımlılık duyulduğu için sürdürülmüş hatta kimi zaman haddinde fazla iyi niyet gösterilmiş kişiler nedeniyle kendinizi tuhaf bir boşluk içinde hissedebilirsiniz.

Ne kadar yüzeysel düşünüp rahat etmeye çalışsanız da, bir şekilde gelip merkezinde yer almaya çalışabilirler. Tabii ki böyle durumda gerçekçi düşünmek en doğrusudur. Saat 23:20 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm, mesleki yaşamsal konularda bir an önce bu dar boğazdan geçme arzunuzu körükleyicidir. Ne yapıp etmeli ve artık önüme bakmalıyım tarzında düşünebilirsiniz.

Hayırlı, bereketli ve güzellikler içinde bir Cuma günü geçirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER