Habertürk 08.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, yaşanan olayları şanssızlık olarak görmek yerine, yaşamsal gelişim anlamında faydalı olduğunu kabul edebileceklerini söylüyor.

Yengeç burcu 08 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler dün itibariyle etkili olmaya başlayan Ay-Koç burcu geçişinin ikinci gününde, mesleki konularda güven duygunuzu cilalamanız, hakkınızın yenmesine müsaade etmeyerek kendinizi ifade etmeniz, cesur bir şekilde ilerlemeniz mümkündür. Bazen insanın önüne fırsatlar çıkar. Ancak kişi yeteneklerinin farkında olmadığı için bunları değerlendirmekte geç kalır. Oysaki Ay-Koç burcu geçişlerinde güven duygusu yükselir ve insan kendi için gerekli olan en doğru kararı verebilir.

Günün ikinci ve önemli enerjisi, 18 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek Chiron-Balık burcu geçişidir. Bu transit süresince, hem yaşadığınız olaylar ve hem de karşınıza çıkan kişiler sayesinde karmik gelişiminizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bugüne dek yaşadığınız olayları şanssızlık olarak görmek yerine, sizin yaşamsal gelişiminiz anlamında faydalı olduğunu kabul edebilirsiniz. Bazen insan acı tecrübeleri hatırlamak istemez, onları yüreğinde bastırır ve inkar eder. Hatta bunu kendisine yaşatan insanlardan uzak durur, onları nefretle anabilir. Kimilerimiz tam tersine sürekli kendine yüklenir, bütün suçu üstlenir, kendi kendine eza cefa çektirir. Oysaki bütün bunlar, olayları unutmamıza engel olduğu gibi, sürekli aynı deneyimlerle karşı karşıya gelmemize neden olur. Chiron ise, hatalara sebep olan asıl nedeni işaret eder ve nasıl tedavi edileceğini öğretir. Böylece kişi derdiyle yüzleşirken geçmişin yüklerinden de kurtulmuş olur.

Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER