Habertürk 09.06.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, yaşadıkları aşk tutarlı ve güvenilir değilse iyi düşünmelerini, doğru karar almalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

YENGEÇ burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Yengeçler, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında devam edecek, Venüs-İkizler burcu seyri, ilişkinizi mantıklı bir şekilde gözden geçirmeye çalışırken kendi içinizde ikileme düşmenize sebep olabilir. Bir yandan duygularınız yüreğinizin içinde sizi hapsetmekte ve bağımlılık yaratmaktadır, diğer yandan yenileşme, özgürleşme çabası içindesinizdir. İkizler burcunda ilerleyen Venüs sürecin sadakat olgusunda sorunlar yarattığı için doğal olarak ilişkinize sahip çıkmakla, çıkmamak arasında bir yerde olabilirsiniz.

İlişkisi sağlam bir temel üzerine oturtabilen Yengeçler, Venüs İkizler burcu seyrinde ev değişikliğinde bulunabilirler. Belki şu anda oturduğunuz yer sizi tatmin etmiyordur veya bir ev daha satın almak istiyorsunuzdur. Yuva alanınızda ilerleyen Satürn geri hareketi 13 Haziranda sona ereceği için böyle bir değişim arzusu içine girebilirsiniz. Bu durumda bütçeniz koşullarını ve yapacağınız yatırımın artı ve eksilerini lütfen iyi düşününüz. Bir başka örnek. Ev sahibiniz veya evinizle alakalı yapacağınız işlerin, görüşmelerin kafanızı karıştırması olabilir. Bu durumda da, öncelikle değişim yapmak istediğiniz konu ile alakalı bilgi toplamanızdır. Venüs İkizler burcu etkisi altında mantığınızı mutlaka önde tutmalısınız. Bu hem kafanızın karışmasına mani olur hem de sizi ikileme düşüren şartları daha iyi oturtmanızı sağlar. Eğer kendinizden emin değilseniz durup bekleyiniz, eminseniz tekrar düşününüz.

Venüs İkizler burcunda ilerlerken, maddi ve manevi açıdan doğal olarak güvencenizi ön planda tutmak istersiniz. Bu en doğal hakkınız. İşte bu gözlem esnasında eğer yaşadığınız aşk tutarlı ve güvenilir değilse iyi düşünmek ve doğru karar almak lazım. Yanlışlarınız, eksikleriniz, sevaplarınız, günahlarınız, elinizde olanlar ve arzuladıklarınız üzerine eğilerek, yaşamınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu saptayabilirsiniz. Kimi zaman umursamadığınız veya farkedemediğiniz, yaşamınızı yakından ilgilendiren birçok ayrıntıyı bu dönemde kolaylıkla algılayabilir ve düzenleyebilirsiniz. İlişkinizle birebir alakalı her noktayı, sağlığınızı, yardımseverliğinizi, sosyal hayatınızı yeniden düzene koymak için neler yapmanız gerekiyor, bütün bunları gayet başarılı bir şekilde saptayabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinliklerinde gizli, belki de çocukluğunuzdan bu yana sizi etkileyen her önemli detayın farkına varabilir, bunları yüzeye çıkartarak özgüven duygunuzu perçinleyebilirsiniz. O nedenle kendinizi sakın üzmeyiniz, tedirgin etmeyiniz ve kendinize fazla yüklenmeyiniz. Her zaman söylediğim gibi bunu bir mola gibi görünüz. Ani kararlardan veya beklenmedik davranışlardan uzak durmanız faydalıdır. Gerek maddi ve gerekse manevi anlamda hayatınızı garanti altına alacak şekilde hareket ediniz.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER