Habertürk 09.03.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Mart 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, iş hayatlarında sakin olmayı, gerginliklerden uzak durmayı ve sabırlı olmayı öneriyor.

Yengeç burcu 09 Mart 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Mart  2011)

Sevgili Yengeçler, 9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Merkür, meslek hayatınızla ilgili konularda ne olursa olsun sakinliğinizi korumak, gerginliklerden uzak durmak, keyfi düşünmemek ve hepsinden önemlisi sabırlı olmaktır. Çünkü Merkür koç burcu süreçleri sizin tahammül gücünüzün sınandığı zamanlardır. Hani kelime yerindeyse yoğunluk haddinden fazladır, her kafadan ses çıkmaktadır ve sizi bütün bunlarla mücadele ederek işlerinizi yapmak zorundasınızdır. Kararsızlık, aşırı duyarlılık ve alınganlıktan uzak kalmanız gereken bir zamandır.

Herhangi bir konuda ikinci bir şansınız yokmuşçasına işlerinizi halletmeniz gerekmektedir. Genç insanlarla çatışmaya yatkınsınızdır. Hele patronunuz hızlı düşünen genç ruhlu birisi ise, dikkatli olma durumunuz ikiye katlanır, çünkü sürekli olarak aktif olmanızı bekleyebilir. İş seyahatleri gündeme gelebilir fakat bütün bunlar sizin için gerginlik kaynağıdır. Benim size tavsiyem Merkürün 30 Mart tarihinde başlayacak geri hareketine kadar işlerinizi yoluna koymanızdır. Hatta gölgeli günleri de hesaba katarsak 23 Mart tarihinden sonra acil kararlar vermemeli, yenilik anlamındaki işleri beklemede kalarak gözden geçirmelisiniz.

Yüreğiniz daima güzelliklerle çevrili olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER