Habertürk 09.05.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, maddi ve manevi konularda egolarının ön planda olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Yengeç burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Yengeçler yeni bir haftaya burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz. Saat 09:52 de Ay-Mars arasında zorlu bir görünüm oluşacak. Bu iki oluşum, kendinizi dış dünyada ifade edişiniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda sakin olmanızı gerektirmektedir. Bu dilim içinde isteklerinizi veya beklentilerinizi daha fazla önde tutmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Hareketlerinizde bir miktar yavaşlama, girişimde bulunurken zorlanma gibi.

Saat 12:35 Ay-Aslan burcu seyri altında, maddi ve manevi konularda egonuzun ön planda olmasını sağlayıcıdır. Yani bugün girişim ve cesaretiniz duygunuz yüksektir.

Saat 18:44 itibariyle Merkür ve Venüs gezegenleri gökyüzünde buluşuyorlar. Yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda hem toplum içindeki statünüzü hem de kariyerinizi ön planda alıcı şekilde düşünmeniz, yanlış bir karar vermemek için bir kez daha kontrol etmeniz, otoritelerle olan ilişkinizi önemsemeniz yararlıdır. Eğer planlarınızı daha önceden gözden geçirmiş ve faydalı olacağına kanaat getirmiş iseniz uygulamakta bir sakınca yoktur. Bu enerji yeni bir iş görüşmesinin veya eski bir meselenin çözüme kavuşmasında etkili olabilir.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER