Habertürk 09.02.2011

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su yengeçlere bugün, başta mesleki konular olmak üzere toplumsal aktivitelerde dikkatli ve temkinli hareket etmek gerektiğini söylüyor.

Yengeç burcu 09 Şubat 2011 yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Sevgili Yengeçler saat 09:32 olana dek, çevrenizdeki insanlarla gerek iş gerekse özel yaşamınızla alakalı konularda kendinizi aktif bir şekilde öne sürebilirsiniz. Egonuzun gelişimi ve gücünüzün diğer insanlarca kabulünde bugünkü etkiler size güç sağlayabilir. Kimi zaman aceleci ve bazen düşüncesizce hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.

Saat 09:32-13:24 arasında Ay boşlukta olacağından, başta mesleki konular olmak üzere toplumsal aktivitelerde dikkatli ve temkinli hareket etmek gerekiyor. Saygınlığınızı korumak adına, ılımlı düşünmek, ılımlı bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Çalışma hayatınızla alakalı yeni bir karar almamak veya karar alma sürecinde olduğunuz konularda tekrar gözden geçirmelerde bulunmak, otorite konumundaki kişilerle ılımlı ilişkileri sürdürmeye devam etmek, boşluktaki saatler arasında dikkat edilmesi gereken konuların başında yer almakta.

Saat 13:24 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, istekleriniz, düşleriniz, beklentilerinizin önemini belirginleştiricidir. Huzur dolu yarınlar için, güvenlik olgusuna önem veren siz, bu enerjinin etkisi altında bu olgu çerçevesinde düşünebilir ve hareket edebilirsiniz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER