01.08.2016

1-7 Ağustos 2016 haftasının astrolojik yorumu

İlişkiler açısından fazla zorlanabileceğimiz bir haftaya giriyoruz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

1 Ağustos Pazartesi burç yorumu

Haftaya yoğun duygularla başlıyoruz. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan gece yarısından itibaren duygusal olarak baskı hissedebilir ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Neyse ki öğleye doğru kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak akşamüstüne doğru tekrar zorlanmaya başlayabiliriz çünkü ani olaylar, sürprizler ve şoklar söz konusu olabilir. Neyse ki akşama doğru endişelerimizi şifaya dönüştürebilir, motivasyonumuzun yükselmesiyle hedeflerimize yönelebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle işimizle ilgili sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebilir, ayrıca ilişkilerde sürprizler ve ilginç gelişmeler yaşayabiliriz. Yaratıcılığın yüksek olabileceği ve geleceğe yönelik kararlar verebileceğimiz sıra dışı bir gün olabilir.

1-7 Ağustos 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

2 Ağustos Salı burç yorumu

Saat 04.12’de başlayacak yeni döngüye göre 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün gün boyunca başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızın güvende olduğunu fark edebilir ve kendimizi sağlamda hissedebiliriz. Saat 23.44’te Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir.  Aslan Burcu’nda Yeniay’la beraber özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmeye başlamak, bol bol tatil yapmak, çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun dönemler olabilir. Öte yandan bugün savaş sembolü Mars yeni konumuna yani Yay Burcu’na geçecek. Böylelikle gücümüzü, enerjimizi ve odaklanmamızı finansal konulardan seyahate, eğitime ve gelişime doğru çevirebileceğiz. Tabii bu konularda çaba sarf etmemizi gerektiren durumlarla da yüzleşmemiz mümkün olabilir. Özgürlük bu süreçte en önemli önceliğimiz haline gelebilir. Mars 6 Mart- 27 Mayıs 2016 tarihleri arasında bu konumda bulunmuştu. Şimdi 27 Eylül 2016 tarihine kadar o dönem tamamlanmadan yarım kalan konular netleşebilir ve çözüme ulaşabilir. Öte yandan Mars ülkemiz haritasında silahlı kuvvetler, emekçi kesim ve polisi sembolize eden alana gireceğinden bu alanlarda yeni tetiklenmelerin söz konusu olabileceğini de söyleyebiliriz.
 

3 Ağustos Çarşamba burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün gün boyunca dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. 
 

4 Ağustos Perşembe burç yorumu

Bugün sabah saatlerinde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Üstelik sabahın erken saatlerinde keyifli zaman geçirebiliriz ve uyum gücümüz de son derece yüksek olabilir. Öte yandan saat 07.13’ten 10.34’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 10.34’te başlayacak 2,5 günlük süreçte işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek çok uygun olabilir. Günün ilk yarısında gerginliğimiz oldukça yüksek olabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Günün geri kalanında ise isteklerimizi ve duygularımızı rahatça ifade etmemiz mümkün.
 

5 Ağustos Cuma burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olabilir. Sabahın erken saatlerinde zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Önce engellerle mücadele etmek gerekebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Sonrasında ise belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamakta fayda olabilir. Öğleye doğru geçmişi sorgulayarak geleceğe yönelmemizi sağlayacak ilginç tesadüfler yaşayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise güç savaşlarını tetikleyebilecek, değişim, dönüşüm ve arınma zamanının geldiğini bize gösterecek bazı zorlayıcı deneyimlerle karşılaşmamız da mümkün. Bugün ayrıca aşk, keyif ve para sembolü Venüs rahat etmediği, fazla mükemmeliyetçi ve detaycı çalıştığı bir konuma geçerek 30 Ağustos’a kadar anlaşma ve uzlaşmalar için daha fazla emek gerekebileceğini sembolize edecek.
 

6 Ağustos Cumartesi burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olacak. Sabahın erken saatlerinde rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak saat 06.21’den 19.57’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından gün boyunca ileriye yönelik yeni bir adım atmamak daha mantıklı olacaktır. Saat 19.57’de başlayacak yeni döneme göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Akşam saatlerinde motivasyonumuz daha da yükselebilir ve bulduğumuz desteklerle hedeflerimize yönelerek kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Bütün bu olumlu sembollere rağmen bugün iletişim sembolünün zor etkiler altında olmasından dolayı mümkün olduğunca anlaşma, sözleşme veya sunuş gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Sorunlarımızı iletişim kurarak çözme çabası da sonuç vermeyebileceğinden bugünü biraz düşüncelerimizle baş başa kalarak geçirmemizde fayda olabilir.
 

7 Ağustos Pazar burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gün boyunca özellikle iş hayatımızda desteklendiğimizi fark ederek kendimizi güvende hissedebiliriz. Öte yandan ilişkiler açısından daha fazla zorlanabiliriz. Bugün aşk, sanat ve para sembolü Venüs zor bir etki altında ve uzlaşıyı, anlaşmayı, keyifli olmayı zorlaştırıyor. Yeni yatırımlar veya önemli bir alışveriş için pek uygun bir günde olmadığımızı söylemeliyim. Bugün konularda daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Bugün ayrıca zihnimiz karmaşa içinde olabilir, netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işlerden, önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalı ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER